HUNTER VRONTAKIS Απεντομώσεις : Χαριστική βολή στο Πρόβλημα σας!

Χωρίς τίτλο2Η HUNTER VRONTAKIS δραστηριοποιείται από το 1993 στο χώρο των απεντομώσεων,  απολυμάνσεων και μυοκτονιών, έχοντας εν ισχύ Αναγγελία έναρξης άσκησης επαγγέλματος Καταπολέμησης Εντόμων και Τρωκτικών στο Υ.Α.Α.Τ. TUhttp://wwww.minagric.gr/e-icide/e-icide_detail.aspx?kodcomp=156UT

Απεντομώσεις -Απολυμάνσεις – Μυοκτονίες
Η εταιρεία έχει στο δυναμικό της έμπειροεπιστημονικό προσωπικό που συνδυάζει τη γνώση, την εμπειρία καθώς και την εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών. Η παρουσία τουπροσωπικού στα Επιμορφωτικά σεμινάρια με αντικείμενο: Θεωρητικές και Πρακτικές Εφαρμογές στις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους, του δίνει την δυνατότητα να έχει  μια πληρέστερη ενημέρωση
Η Kαταπολέμηση γίνεται με σκεύασμα βιοκτόνα τελευταίας γενιάς που έχουν έγκριση  κυκλοφορίας   από  το  Ελληνικό  Υ.Α.Α.ΤTUhttp://wwww.minagric.gr/syspest/syspest_houses.aspxUT . Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι προφυλάξεις που λαμβάνονται  κατά τη χρήση βιοκτόνων, ώστε να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή εφαρμογή τους, σε θέματα καταπολεμήσεων σε κατοικημένους χώρους.

Η ανάγκη μέριμνας για την υγεία, μέσα από την διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον κάθε χώρο , έχει σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων, ώστε ανάλογα με το πρόβλημα μπορούν να εφαρμοστούν εξειδικευμένες εργασίες- ως μια Χαριστική βολή στο Πρόβλημα σας- από τη HUNTER όπως:

Χωρίς τίτλοΕξειδικευμένες Εφαρμογές καταπολέμησης σε κοριούς, ακάρεα των πτηνών, στα σκαθάρια των χαλιών (Coleoptero-Dermestidae),κλπ. αλλά και σε άλλα παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων.

Οι Εφαρμογές καταπολέμησης ακόμα και με ποιο ήπιες εφαρμογές υδρονέφωσης, για ποιο ασφαλή τρόπο και όσο το δυνατόν λιγότερα βιοκτόνα, όπου εφαρμόζονται οι Προαπαιτούμενες Επαγγελματικές Bio-εφαρμογές απορρύπανσης με αναζωογόνηση και εξυγίανση, για την προεργασία στους απρόσκλητους φίλους μας με μείωση των πληθυσμών και αυγών, ώστε να υπάρξει μια βελτιωμένη ποιότητα του τρόπου αντιμετώπισης των.

Η προαγωγή των ποιοτικά προσαρμοσμένων επαγγελματικών Bio-εφαρμογών διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, στοχεύει στην αναγνώριση μιας φιλικά αξιόπιστης επαγγελματικής προσέγγισης προς τους καταναλωτές –ασθενείς , με σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους και την αναβάθμιση της ποιότητας στον τρόπο ζωής τους, με περισσότερο χρόνο, εσωτερική αρμονία – ηρεμία.

Οι Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές είναι υποχρεωτικές, όπως για την ψώρα μιαμεταδοτική πάθηση του δέρματος, που οφείλεται στο άκαρι της ψώρας, ένα μικροσκοπικό αραχνοειδές παρασιτικό που προκαλεί έντονο κνησμό (φαγούρα), όπου ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου. Η παραγωγή απολέπισης τα θραύσματα ή τα λέπια του δέρματος των νοσούντων  προσκολλιούνται σε αντικείμενα (σκεπάσματα, στρώματα, χαλιά, μοκέτες, σαλόνια,  έπιπλα, πατώματα, λουτρά κλπ), οπού μπορεί να μολύνουν κάποιον που έρχεται σε επαφή.

Υποχρεωτικές είναι και στην Ψωρίαση οπού δεν μεταδίδεται, αλλά και σε άλλες δερματικές παθήσεις , μυκητιακες λοιμώξεις του δέρματος. Τα λέπια ή και τα θραύσματα του δέρματος είναι η ιδανική  τροφή σε αλλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων, όπως στα άκαρεα της οικιακής σκόνης (Dust mites) , στα σκαθάρια των χαλιών (Coleoptero-Dermestidae), αλλά και στους  νέους επιθετικούς εισβολείς στα σπίτια μας, τα‘‘αρπακτικά ακάρεα’’, των οικογενειών Parasitiformes, όπου χρησιμοποιούνται δε με μεγάλη επιτυχία και για βιολογικό έλεγχο. Η δε αιώρηση των λεπιών η των θραυσμάτων, αλλά και τα περριτώματα των άκαρεων μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους στην ατμόσφαιρα, μπορεί να προκαλέσει αλλά αλλεργιολογικά η πνευμονολογικά συμπτώματα.

Όπως σε όλες τις εφαρμογές σε κατοικημένους χώρους λαμβάνονται πολλά μετρά προστασίας της υγειάς αλλά και της περιουσίας , η δε προεργασία με Bio-εφαρμογές κρίνετε απαραίτητη ακόμα και στις εφαρμογές με θερμικής απεντόμωσης ελεγχόμενης ή και τροποποιημένης ατμόσφαιρας, όπου θεωρούνται φιλικές προς το περιβάλλον. Οι Εξειδικευμένες Εφαρμογές θερμικής απεντόμωσης μπορούν να γίνουν ακόμα και εκτός κατοικημένου χώρου.

Οι αποτελεσματικά και επιστημονικά εναρμονισμένες Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές απορρύπανσης με αναζωογόνηση και εξυγίανση στους εσωτερικούς χώρους, υποστηρίζετε από το τμήμα Greenest,( Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ) της Klintec.

Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε Μυοκτονίες με τον πιο ήπιο αλλά αποτελεσματικό τρόπο.

Εξειδικευμένες Εφαρμογές καταπολέμησης Τερμιτών

Εφαρμογές καταπολέμησης ψύλλων, τσιμπουριών, μυρμηγκιών, απώθηση πτηνών, απώθηση φιδιων κ.α.

Απεντομώσεις- Ζιζανιοκτονίες με ψεκαστικό μηχάνημα σε εξωτερικούς χώρους.

Μικροβιοκτονία σε υγειονομικά ευαίσθητους χώρους για καταπολέμηση μικροβίων, βακτηρίων, μυκήτων και αδρανοποίηση ιών με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

            Think decontamination ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της GreenandClean Rooms1πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Η αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών έχθρων), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της“ εσωτερικής επιμόλυνσης.

Το πρόγραμμα The Green Purification Group (TGPG), είναι ένα Concept μιας νέας εναλλακτική μεθοδολογίας για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από τα περισσότερα αλλεργιογόνα και ερεθιστικές ουσίες. Αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες για την ελαχιστοποίηση της ανάπτυξης, πιθανών ερεθιστικών βακτηρίων, καλύπτοντας παράλληλα την αναβάθμιση σας, για τα Eco Friendly Rooms.

Ειδικά προγράμματα ελέγχου εντόμων και τρωκτικών για τον κλάδο τροφίμων.

Όταν η εφαρμογή κοινωτικών οδηγιών, ο κανονισμός 852/2004, ο Contex Alimentarius, οδηγοί υγιεινής ΕΦΕΤ αλλά και τα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000) και HACCP θέτουν ως προϋπόθεση για την λειτουργία μιας επιχείρησης τροφίμων (συγκομιδή, ζωοτροφές πρωτογενή παραγωγή επεξεργασία – μεταποίηση τροφίμων, χονδρεμπόριο, λιανεμπόριο και διάθεση τροφίμων) τον αποτελεσματικό έλεγχο των εντόμων και τρωκτικών

Η HUNTER VRONTAKIS προσφέρει ολοκληρωμένη καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών, η οποία διαφέρει από τις συμβατικές μεθόδους καταπολέμησης όπου γίνεται κατά κύριο λόγο χρήση χημικών σκευασμάτων. Σχεδιάζεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης των παρασίτων (εντόμων – τρωκτικών) σε τακτά χρονικά διαστήματα (γνωρίζοντας την βιολογία τους) και γίνεται χρήση φυσικών – βιολογικών μεθόδων με εντομοαπωθητικά σκευάσματα, τροφικές και φερομονικές παγίδες, ανάρτηση απλών ή ηλεκτρικών εντομοπαγίδων με ακτινοβολία UVΑ και εσωτερική κολλητική επιφάνεια, τοποθέτηση δολωματικών σταθμών με κλειδιά ασφαλείας, ειδικά ελκυστικά δολώματα σε μορφή ζελέ..

Υποστηρίζει δε και την επιχειρηματική συνεργασία με Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλο, η οποία μέσα από τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring), συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στην δημιουργία Νέων συνεργασιών.

Η Hunterssgreen δραστηριοποιείται και στο χώρο της κηποτεχνίας και των κατασκευαστικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία από το 1993.

Η HUNTER ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. διεύρυνε τις δραστηριότητές της και στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ηλεκτρικών εντομο-παγίδων με ακτινοβολία UVA. Επίσης προχώρησε στην παραγωγή κολλωδών επιφανειών, για όλες σχεδόν τις Η/Κ εντομοπαγίδες που κυκλοφορούν στην αγορά, μυοπαγίδες, καθώς και παγίδες κόλλας για έντομα που ενδείκνυνται για χρήση στη βιολογική γεωργία.

Διαθέτει όλα τα παραγόμενα προϊόντα της σε τιμές χονδρικής και λιανικής!

P45

 

 

 

 

Ε. ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

MAKΡΥΓΙΑΝΝΗ 1 Β

19010 ΚΑΛΥΒΙΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛ. 2299061194

info@hunterss.gr

http://www.hunterss.gr/

Πηγή:  http://cleaningnews.gr/?p=9508

 

About Giannis Vgenis