Arla Group : Η διασφαλισμένη ποιότητα στον καθαρισμό.

 

content_companyΗ ARLA ιδρύθηκε το 1982 και από το 1997 είναι υπό το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κυρίου  Μάρα Δημήτριου. Έχει έδρα την Κατερίνη και δραστηριοποιείται στο νομό Πιερίας, αλλά μετά τις εξαγορές  των, Apollonia Carpets Cleaning  και  Tapeto Care, δραστηριοποιείται στην  Θεσσαλονίκη και  γενικά στην Μακεδονία, προσεχώς δε και στην Θεσσαλία.

Οι κύριες δραστηριότητες της  Arla Group είναι:

  1. Καθαρισμός χαλιών , κουβερτών, παπλωμάτων, φλοκάτων.
  2. Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων -απολυμάνσεις
  3. Επιτόπου καθαρισμοί μοκετών – σαλονιών.
  4. Γενικοί καθαρισμοί κατοικιών – καταστημάτων – τζαμιών – δαπέδων πάσης φύσεως.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο του καθαρισμού το 2006 η Arla Group  επενδύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , για τον καθαρισμό και φύλαξη χαλιών , με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντας έτσι μια άλλη αίσθηση στην ασφαλή ποιότητα του καθαρισμού.

Η αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών εχθρών), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της“ εσωτερικής επιμόλυνσης.

Η Arla Group μέσα από τα Προγράμματα των  Bio-εφαρμογών,  μπορεί να προσφέρει ιδανικές λύσεις με Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες,  για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με σεβασμό στην ικανοποίηση των καταναλωτών.

Η Ευαισθητοποίηση για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων μεθόδων Μικροβιολογικής & Βακτηριακής Απολύμανσης.

Η  Arla Group ,  ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναβαθμίζει την ποιότητα  της στον  καθαρισμό των χαλιών , με την  εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, του εγκεκριμένου απολυμαντικού από τον ΕΟΦ., (SERA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ) , σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC), ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον , δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρά και υγιή χαλιά . κλπ

Το δε Sanosil Disinfection  SUPER 25 είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ ως απολυμαντικό, με την αξιόπιστη εφαρμογή του προσφέρει εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση, δημιουργώντας  στο μέγιστο βαθμό τις ποιο αποτελεσματικές επιδόσεις των εναλλακτικών τεχνολογιών απολύμανσης και στα Μουχλιασμένα ή Κιτρινισμένα χαλιά. Sanosil Περισσότερα…

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε οι καταναλωτές να ανακαλύψουν τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”, μαζί με τις  καινοτόμες υπηρεσίες υποστήριξης του αναβαθμισμένου Greenest .

Η  Arla Group , συμμετέχει  στο πρόγραμμα The Green Purification Group , ένα Concept μιας νέας εναλλακτική μεθοδολογίας για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από τα περισσότερα αλλεργιογόνα και ερεθιστικές ουσίες. Αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες για την ελαχιστοποίηση της ανάπτυξης, πιθανών ερεθιστικών βακτηρίων, καλύπτοντας παράλληλα την αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων, για τα Eco Friendly Rooms.

Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά , σε εσωτερικούς χώρους Ξενοδοχείων, Καμπίνες Πλοίων, Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρων Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , Ιατρείων, (Hospitality), Γυμναστήριων, Παιδικών Σταθμών, Σπιτιών, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και σεβασμό στις ανάγκες των επισκεπτών, που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες ή άλλα αναπνευστικά προβλήματα ή απλά θέλουν να απολαύσουν την υψηλότερη ποιότητα του αέρα, βάση των νέων εξελιγμένων πρότυπων της έννοιας του “καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο’’.

Arla Group

5ο χλμ. Κατερίνης – Ελασσόνας, Τ.Κ. 60100

Τηλ. Θεσσαλονίκης: 2310722900

Τηλ. Κατερίνης: 23510 39686 –

http://www.arlagroup.gr/

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=9783

 

About Giannis Vgenis