Τapis d’or Πηλιτσίδης …….για Εγγυημένη Ποιότητα.

Η Τapis d’or Πηλιτσίδης προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο του καθαρισμού και φύλαξης χαλιών από το 1995. Γνωρίζοντας ότι ο βασικότερος «εχθρός» που θα πρέπει να πολεμήθει στο σπίτι είναι η συσσωρευμένη οικιακή σκόνη των χαλιών, διότι εκτός από τους πολλούς και διαφορετικούς χημικούς ρύπους, συγκεντρώνονται ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ , βακτηρία, ακάρεα και μικροοργανισμοί.

Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών αλλά  και η αγάπη με σεβασμό για αυτό που κάνουμε, μας ωθούν στην συνεχή έρευνα και υλοποίηση σε αναβαθμιζόμενες επενδύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού, στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Δήμο Αχαρνών .

Μέσα από μια άμεσα συντονισμένη προσπάθεια, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, στο αποτέλεσμα των παρεχόμενων αναβαθμισμένων υπηρεσιών μας, διασφαλίζοντας σας μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Τα παραλαμβανόμενα χαλιά δεν εισέρχονται ‘’προς καθαρισμό’’  αν πρώτα δεν απορρυπανθούν , εξασφαλίζοντας την απομάκρυνση των ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων ’’, μαζί με την σκόνη, το χνούδι και την κοφτερή άμμο που διεισδύουν στο βάθος του πέλους και το καταστρέφουν.

Μετά το συστήματα Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας για την  απορρύπανση  , γίνονται οι wash & dry  Bio-εφαρμογές καθαρισμού και απολύμανσης, με τις πλέον  αξιόπιστες εξειδικευμένες μεθόδους, προηγμένης τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας στο χάλι την περιποίηση που του αξίζει. Χρησιμοποιούμε  υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, βιοδιασπώμενα αλλά και βιοαποικοδομήσιμα, αναπτύσσοντας  Ασφαλείς μεθόδους  σε Εργοστασιακών Bio -Εφαρμογών φιλικές προς το περιβάλλον.

1χαλι questionΟι περισσότεροι καταναλωτές συνειδητοποιούν ότι η μούχλα στα Χαλιά  τα τελευταία χρονιά είναι πιο συχνή. Οι συχνότερες διαταραχές υγείας που προκαλούνται, εξαιτίας της μούχλας στους εσωτερικούς χώρους, είναι κυρίως οι αλλεργίες και αναπνευστικές παθήσεις. Επισκευάζουμε  Μουχλιασμένα ή  Κιτρινισμένα χαλιά τύπου Χειρός (Hand Tufted) , με φθορά στην κόλλα και το ύφασμα της κάτω πλευράς, με εξειδικευμένες μεθόδους, για ξεκιτρίνισμα και εξουδετέρωση της μούχλας, με υλικά απολύμανσης εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση

Η  Τapis d’or Πηλιτσίδης ,  ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναβαθμίζει την ποιότητα  της στον  καθαρισμό των χαλιών , με την Δωρεάν εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, του εγκεκριμένου απολυμαντικού από τον ΕΟΦ., και με αρ. αδείας 51834/2009 (Sera Απολυμαντικό Ε.Ο.Φ) , σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC), ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον , δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρά και υγιή χαλιά . κλπ

Η δε αξιόπιστη εφαρμογή της πρωτοποριακής μεθόδου Sanosil Disinfection, προσφέρει εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση, με τις ποιο αποτελεσματικές επιδόσεις των εναλλακτικών τεχνολογιών απολύμανσης και στα Μουχλιασμένα ή Κιτρινισμένα χαλιά.   Το Sanosil SUPER 25 ως απολυμαντικό είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

Think decontamination ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Η αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών εχθρών), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της“ εσωτερικής επιμόλυνσης.

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”, μαζί με τις  καινοτόμες υπηρεσίες υποστήριξης του αναβαθμισμένου Greenest .

Μέσα από τα Προγράμματα του  Bio – Home Solutions η Τapis d’or Πηλιτσίδης  μπορεί να προσφέρει ιδανικές λύσεις με Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες, για μια ισορροπημένη καθαριότητα,  συμβάλλοντας στην ικανοποίηση των πελατών μας.

BioΤapisd’or:  Εξειδικευμένα Προγράμματα Bio-καθαρισμού ,Απορρύπανσης και Αναζωογόνησης για Φροντίδα Συντήρησης,  χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), αλλά και Προγράμματα με Ασφαλής  μεθόδους πλυσίματος  και Απολύμανσης σε στρώματα, σαλόνια ,μοκέτες και χαλιά στο χώρο σας .

BioΤapisd’or Carpetcare: Εξειδικευμένη Φροντίδα  Συντήρησης χαλιών με Bio-καθαρισμό Απορρύπανση, Αναζωογόνηση και φύλαξη στους ιδιόκτητους χώρους μας ,χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Bio-εφαρμογες  για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και σεβασμό στις ανάγκες των καταναλωτών , που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες ή άλλα αναπνευστικά προβλήματα, βάση των νέων εξελιγμένων πρότυπων της έννοιας του “καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο’’.

LOGO_TAPIS_DOR_low_0

 

Βίτσι 17141 21 Ν. Ηράκλειο

ΤΗΛ.: 210 2848600, 210 2849031,

info@tapisdor.gr

http://www.tapisdor.gr/

Πηγή:  http://cleaningnews.gr/?p=9759

 

About Giannis Vgenis