Δυο Σεμινάρια για Απεντομώσεις, Μυοκτονίες, Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους.

    Το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ το Εργαστήριο Γεωργικής Ζωολογίας και Εντομολογίας υπό την Δ/νση του καθηγητή κ. Νικ. Εμμανουήλ και των συνεργατών του. Απευθυνόταν σε νέους επιστήμονες, κύρια Γεωτεχνικούς που πρόκειται να ασχοληθούν ή απασχολούνται επαγγελματικά με την αντιμετώπιση των ζωικών εχθρών σε κατοικημένους χώρους.

  Το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  στην Λάρισα στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ. Απευθυνόταν κύρια σε Γεωτεχνικούς επιστήμονες αλλά και άλλων ειδικοτήτων  που επαγγελματικά κατέχουν την άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους.

 Και στα δυο εκπαιδευτικά σεμινάρια έγινε από τους ειδικούς επιστήμονες αναλυτική ενημέρωση για τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) που στις μέρες μας εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα για την Δημόσια Υγεία με τις γνωστές αλλεργίες που προκαλούν. 

  Έγινε πρακτική εφαρμογή της μεθόδου με επαγγελματική συσκευή λάμπας U.V.C. για μείωση μικροβιακών φορτίων. 

 Στην συνέχεια έγινε επίδειξη του επαγγελματικού συστήματος Καθαρισμού, για στρώματα ,υφασμάτινες ταπετσαρίες, χαλιά η μοκέτες κ.λ.π. Ενα σύστημα πολλαπλών εφαρμογών, με δόνηση και αναρρόφηση στροβιλισμού, ώστε να μπορεί να αφαιρεί σκόνη, ακάρεα, περιττώματα εντόμων και ρυπογόνα μικροβιακά φορτία, χωρίς να τα ξανά ανακυκλώνει στον χώρο.

  Είναι άθολος της επιστήμης που σήμερα, χωρίς την χρήση χημικών  μέσων, μπορούμε να σας απαλλάσσουμε από τα μικροσκοπικά ακάρεα και τους άλλους ρύπους. 

   Η χρήση μια τέτοιας μεθόδου, για Επιστημονική Εφαρμογή υπό την παρουσία ενός Ειδικού Επιστήμονα που κατέχει την Νόμιμη Άδεια απ’ το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και δίδει την δέουσα Βεβαίωση, είναι  Επιτακτική Ανάγκη στις μέρες μας για λογούς όχι μόνο υγείας αλλά και ψυχικού εφησυχασμού.  

     ● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839   

    ●  Για την επιστημονική σας  ενημέρωση επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα  2108675640

Πηγή:Green Mite Clean

  

About Giannis Vgenis