Νέος Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Ενημέρωσης για ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ .

ΣΗΜΑ ΠΣΝ ΘΕΣ.                       ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

                             ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

                                          Βόλος , 18 Iανουαρίου 2016

                          Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΜΕ ΘΕΜΑ:

 ‘’ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ- ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ’’ 

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας / Σχολή Γεωπονικών Επιστημών θα πραγματοποιήσει αυτοχρηματοδοτούμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης και ενημέρωσης, διάρκειας 26 ωρών, με τίτλο «Απεντομώσεις- Μυοκτονίες- Απολυμάνσεις στο Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον: από τη Θεωρία στην Πράξη», την Παρασκευή /Σάββατο /Κυριακή, 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου  2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς ΄΄Οικία Δροσίνη΄΄ (Οδός Δροσίνη, πλησίον πλατείας Κηφισιάς). Εκπαιδευτές στο σεμινάριο θα είναι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, στελέχη Υπουργείων & Ερευνητικών Ιδρυμάτων και Αναγνωρισμένοι Ειδικοί Επιστήμονες και Επαγγελματίες του κλάδου .

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στα υπόψη αντικείμενα (Γεωπόνοι, Τεχνολόγοι Γεωπονίας, Χημικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Επόπτες Δημόσιας Υγείας κα). Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις εφαρμογές και στην επαγγελματική κατάρτιση και  ενημέρωση των εκπαιδευομένων.

Τα αντικείμενα του σεμιναρίου σχετίζονται με:

  • την αντιμετώπιση όλων των κατηγοριών ζωικών εχθρών στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον (έντομα, ακάρεα, τρωκτικά κα)
  • τη νομοθεσία που διέπει τις απεντομώσεις, τις μυοκτονίες και τις απολυμάνσεις
  • τις πρακτικές εφαρμογές στην αντιμετώπιση ζωικών εχθρών δημόσιας υγείας σε κατοικημένους χώρους, εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, μουσεία, εκκλησίες, χώρους επεξεργασίας τροφίμων, εστιατόρια, αποθήκες, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, περιαστικούς χώρους κα.
  • τις ειδικές εφαρμογές

Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί έντυπο και ψηφιακό υλικό, σειρά δειγμάτων, καθώς και βεβαίωση επιτυχούς συμμετοχής στο σεμινάριο.

Το δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται σε 250 Ευρώ ανά εκπαιδευόμενο. Ειδικά για Νέους Πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων (με Πτυχίο μετά την 01/01/2013) και για Μεταπτυχιακούς Φοιτητές γίνεται έκπτωση 20 % (δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την περίπτωση είναι 200 Ευρώ). Η ίδια έκπτωση προσφέρεται επίσης αφενός σε όσους συναδέλφους έχουν παρακολουθήσει  αντίστοιχα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και αφετέρου σε επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο με περισσότερα από ένα  στελέχη τους.

Το ποσό του δικαιώματος συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί, μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου 2016, στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

ALPHA BANK, Ιάσονος 60, Βόλος

Αριθμός Λογαριασμού: 310-00-2002-020898 –    IBAN: GR9301403100310002002020898-       SWIFT: CRBAGRAAXXX

ΚΑΤΟΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, Βόλος

ΣΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 4433, καθώς και το ονοματεπώνυμο, τα τηλέφωνα και το email του καταθέτη (μαζί με σκαναρισμένο Αντίγραφο Πτυχίου, εάν είναι Νέος Πτυχιούχος ή Πιστοποιητικό Σπουδών, εάν είναι Φοιτητής ή Μεταπτυχιακός Φοιτητής).  Παράκληση, το αντίγραφο του καταθετηρίου να αποστέλλεται σκαναρισμένο στο e-mail  seminaria.apentomoseon@gmail.com  ή με fax 24210 93195, υπόψη κας Μαρίας Σακκά (κιν. 6971854116). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την κατάθεση εκδίδεται σχετικό τιμολόγιο από την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6944 780123 και 210 8675640-881 (Σ.Θωμαιδης),  6977 228069   (Γ. Σιχάνης), 24210 93195 και 6971 854116 (Μ. Σακκά)

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Σεμιναρίου

Δρ. Χρήστος Αθανασίου

Αναπλ. Καθηγητής Εντομολογίας, Εργαστήριο Εντομολογίας και Γεωργικής Ζωολογίας

Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Γεωπονική Σχολή, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.PDF

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΚΗΦΙΣΙΑ- ΦΕΒΡ.-2016-ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=9992

About Giannis Vgenis