Μυλώβας …..καθαρά χάλια με υπογραφή.

1alogoΗ Εταιρεία  Μυλώβας, μέσα από μια άμεσα συντονισμένη προσπάθεια, Αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, διασφαλίζοντας σας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα –Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας –  , γίνονται wash & dry Bio-εφαρμογές καθαρισμού,  απορρύπανσης, εξυγίανσης και απολύμανσης, με τις πλέον  αξιόπιστες και εξειδικευμένες μεθόδους, προηγμένης τεχνολογίας.

Η προσφερόμενη ασφαλής εξειδικευμένη επαγγελματική απορρύπανση, με αναζωογόνηση και απολύμανση, εξασφαλίζει στο χάλι την περιποίηση που του αξίζει, ώστε  να μας ανταποδώσει τα πολλαπλά οφέλη , για την υγεία, την θαλπωρή αλλά και την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης”.

Η Χημικός Επιστήμονας της Εταιρείας  Μυλώβας-  μόνιμος υπάλληλος με Άδεια από το ΥΠΑΑΤμέσα από το εσωτερικό πρόγραμμα, για την υγιεινή διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, έχει εξασφάλιση την υγιεινή των χώρων. Παράλληλα τους έχει θωρακίσει με παγίδες  έλεγχου, για την αποφυγή απρόσκλητων φίλων.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που στην Εταιρεία
Μυλώβας, τα παραλαμβανόμενα χαλιά δεν εισέρχονται στους διαμορφωμένους χώρους ‘’προς καθαρισμό’’  αν πρώτα δεν απορρυπανθούν . Έτσι εξασφαλίζει και την ιδανικότερη μεταχείριση  σε κάθε χαλί ξεχωριστά, με την απομάκρυνση των ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων ’’, μαζί με την σκόνη, το χνούδι και την κοφτερή άμμο που διεισδύουν στο βάθος του πέλους και το καταστρέφουν.

Η Εταιρεία  Μυλώβας ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες apolimansi1απαιτήσεις,  έχει  αναβαθμίσει τον υγιή καθαρισμό , με την Δωρεάν εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης,  (Biodecontamination)  με εγκεκριμένο απολυμαντικό από τον ΕΟΦ., και αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC),  ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον , δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους. Την Βεβαίωση (CERTIFICATE) των  εφαρμογών απολύμανσης-Απεντόμωσης  , υπογράφει  η Χημικός Επιστήμονας Γεωργακοπούλου Ελένη

Βοηθάμε στην προστασία του περιβάλλοντος  χρησιμοποιώντας για τον καθαρισμό των χαλιών σας υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, βιοδιασπώμενα αλλά και βιοαποικοδομήσιμα. Επιπλέον αναπτύσσουμε Ασφαλείς μεθόδους  σε Εργοστασιακών Εφαρμογών για Bio-Εξυγιάνσεις (Bio-decontamination) σε ινώδη υλικά ( Χαλιά-Κιλίμια ),  φιλικές προς το περιβάλλον.

Έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την επιδείνωση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς),  όπως τα ακάρεα,  τον σκόρο, κοριούς ,αλλά και το σκαθάρι των χαλιών στο μέγιστο βαθμό , εξασφαλίζοντας σας μια απόλυτα υγιή διαβίωση.

Φροντίζουμε  να έχετε  την  απαραίτητη πληροφόρηση για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε , ώστε να μην  είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε  την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνετε.

  Think decontamination ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

GreenandClean Rooms1Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Η αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών εχθρών), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της“ εσωτερικής επιμόλυνσης.

Το πρόγραμμα The Green Purification Group (TGPG), είναι ένα Concept μιας νέας εναλλακτική μεθοδολογίας για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από τα περισσότερα αλλεργιογόνα και ερεθιστικές ουσίες. Αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες για την ελαχιστοποίηση της ανάπτυξης, πιθανών ερεθιστικών βακτηρίων, καλύπτοντας παράλληλα την αναβάθμιση σας, για τα Eco Friendly Rooms.

Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά , σε εσωτερικούς χώρους Ξενοδοχείων, Καμπίνες Πλοίων, Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρων Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , Ιατρείων, (Hospitality), Γυμναστήριων, Παιδικών Σταθμών, Σπιτιών, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και σεβασμό στις ανάγκες των επισκεπτών, που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες ή άλλα αναπνευστικά προβλήματα ή απλά θέλουν να απολαύσουν την υψηλότερη ποιότητα του αέρα, βάση των νέων εξελιγμένων πρότυπων της έννοιας του “καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο’’.

Η Εταιρεία  Μυλώβας αναβαθμίζει και την ποιότητα της Creta Carpet στο Ρέθυμνο, με τους εξειδικευμένους  καθαρισμούς, φιλικούς προς εσάς και το περιβάλλον,  προσφέροντας τις ολοκληρωμένες λύσεις που εσείς θέλετε.

Αφοι Μυλώβα

Τηλ. 210 2753333 & 2831021573

info@milovas.gr

http://www.milovas.gr/ 

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=9625

About Giannis Vgenis