‘‘Καθαρόν Εστί’’ 2015,…..γιατί δεν συμβιβάζεστε, με τίποτε λιγότερο, από ό, τι σας αξίζει.!!!

cleaning news small  Στο ‘‘Καθαρόν Εστί’’ για το 2015 , συνεχίζουμε την ανάπτυξη προγραμμάτων βασισμένα στην φιλοσοφία της διαφορετικότητας, για Εξασφαλισμένες Ποιοτικές Bio-εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων, ως πρόληψη άλλα και λύση προβλημάτων της Δημόσιας Υγείας και Περιβαλλοντικής Υγιεινής.

Έχοντας ως γνώμονα πάντα το ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε σωστή ενημέρωση , για την προάσπιση της υγείας από την ρύπανση του περιβάλλοντος, έτσι ώστε να προλάβουμε ή να μετριάσουμε επιπτώσεις από σοβαρές ασθένειες. Η επιμελημένη εφαρμογή μέτρων με στοιχειώδεις κανόνες, για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης καθαριότητας , μπορεί να περιορίσει κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών, (π.χ άσθματος, αλλεργικών αναπνευστικών και πνευμονολογικών  συμπτωμάτων κλπ.) προερχόμενες από εσωτερικούς αιωρούμενους ‘‘μολυσματικούς παράγοντες’’.

Πολλά από τα συμπτώματα αυτών των ασθενειών θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί (τουλάχιστον εν μέρει), αν η ελλιπής ενημέρωση δεν βοηθούσε  στην  αύξηση της μη αποτελεσματικής συντήρησης των εσωτερικών χώρων, με τις φτηνές λύσεις Περιβαλλοντολογικού και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, από τους ‘‘εγγυητές χαμηλότερης τιμής’’.                  

Η ελλιπής ενημέρωση , “εμπλέκει” τους καταναλωτές όταν δεν κάνουμε σωστή συντήρηση και επιβαρύνουν το εσωτερικό περιβάλλον, αλλά και τους επαγγελματίες , όταν δεν κάνουν αυτά που ορίζει η εφαρμογή των κανόνων ορθής υγιεινής και τήρησης μιας πλήρους ιχνηλασιμότητας (ανιχνευσιμότητας) σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Η προσπάθεια μας για την ανάδειξη μιας Επαγγελματικής Διαχείρισης του Βιο-Περιβάλλοντος, με προγράμματα για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής μέσα από οικονομικά έξυπνες λύσεις για βελτίωση του τρόπου ζωής.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των μεθόδων, γιατί μια λανθασμένη εφαρμογή, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αντίστροφα αποτελέσματα (επιμόλυνση, δευτερογενείς μολύνσεις κ.α.) με αρνητικά αποτελέσματα σε εκτελεσθείσες θεραπευτικές αγωγές.

Καλώς ήλθατε στην Φιλοσοφία των καινοτόμων προγραμμάτων The Green Purification Group (TGPG)

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων.

….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Η  αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών έχθρων), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της“ εσωτερικής επιμόλυνσης

Οι Βεβαιωμένες Bio-εφαρμογές καθαρισμού με απορρύπανση και εξυγίανση, γίνονται με εξειδικευμένες μεθόδους, certificate750X710επιμελημένων αντιρρυπαντικών προγραμμάτων προηγμένης τεχνολογίας, χωρίς την χρήση χημικών, δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους.

Η Εφαρμογή UVC Ακτινοβολίας πριν και μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού σε στρώματα , ταπετσαρίες σαλονιών, είναι από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις στην επιφανιαδραστική μείωση των “μικροβιακών φορτίων” για την ασφαλή υγιεινή των εφαρμογών.

Ένα πλήρες, σύστημα φροντίδας εσωτερικών χωρών, σχεδιασμένο για πολλαπλές εφαρμογές, καλύπτει τις επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές απορρύπανσης όλων των χώρων σε Maximum απόδοση, αλλά με Minimum κατανάλωση ενέργειας, (675 watt) , με Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων, συγκράτηση σκόνης χωρίς να καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο, με βάση τη Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.

Think decontamination

Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών , απαιτούν την χρησιμοποίηση του κατοχυρωμένου συστήματος καθαρισμού και εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF™ (Enhanced Media Filtration) . H εγκατάσταση ενός συστήματος καθαρισμού και εξυγίανσης του αέρα HealthWay, (Powerful High Ozone air purification) θα συνεισφέρει στην διατήρηση του δωματίου στα υψηλά Standards , έως την Επαναβεβαίωση των Bio-εφαρμογών.

Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό της, ως Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’. Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς,98-100% βακτηρίδια , 94-100% μύκητες.

Το μέλλον αρχίζει σήμερα.

certificate750X709Οι Βεβαιωμένες Bio-εφαρμογές με την αξιόπιστη εφαρμογή SanosilDisinfection, δημιουργούν στο μέγιστο βαθμό, μια απόλυτα υγιή διαβίωση στους εσωτερικούς χώρους

Η αξιόπιστη εφαρμογή με την Πρωτοποριακή μέθοδο Sanosil– Halo Disinfection, προσφέρει εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση, με τις ποιο αποτελεσματικές επιδόσεις των εναλλακτικών τεχνολογιών απολύμανσης ολόκληρου δωματίου, ακόμα και σε περιοχές όπου δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή. Το Sanosil– Halo Disinfection, υπερτερεί γιατί μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ‘‘μικρόβιο που κατάφερε να αναπτύξει μια αντίσταση ενάντια του’’. Είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες, φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. (αποσυντίθεται σχεδόν 100% σε νερό και οξυγόνο).

Η διαφορετικότητα μέσα από την Αναβάθμιση των Εξασφαλισμένων Ποιοτικών Bio-εφαρμογών Διαχείρισης στους Εσωτερικούς Χώρους, προσδίδει την μοναδικότητα του κύρους, για μια Υγιέστερη Διαβίωση !!!

Η Ευαισθητοποίηση για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων μεθόδων και συστημάτων επαγγελματικών Bio-εφαρμογών.

Στο ‘‘Καθαρόν Εστί’’ για το 2015 , μέσα από το The Green Purification Group (TGPG), ένα Concept μιας νέας Καινοτόμου μεθοδολογίας, που αναπτύχθηκε για τις ανάγκες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών, θα υπάρχει  μια αποτελεσματικότερη διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου. Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά για μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων, με βάση τα νέα πρότυπα στην εξέλιξη της έννοιας του “καθαρού εσωτερικού χώρο”.

Η Πολυπλοκότητα ενός σύγχρονου και εξελισσόμενου εσωτερικού περιβάλλοντος μπορεί να αντιμετωπιστεί με εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές. Η Συστηματική παρακολούθηση και καταγραφή όλων των φάσεων παραγωγικής επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο , μέσα από την Ιχνηλασιμότητα (Traceability) εξυπηρετεί την ασφάλεια τόσο του καταναλωτή όσο και του ίδιου του φορέα που το εφαρμόζει, ώστε η διαδικασία διαχείρισης ποιότητας, να αποφέρει ασφάλεια στους καταναλωτές , διαφάνεια με έλεγχο εφαρμοστικότητας, με θετικά αποτελέσματα , στην εξάλειψη ή έστω η μείωση της επιμόλυνσης .

Μπορεί, η ελλιπής ενημέρωση μαζί με τη ανυπαρξία για ποιοτικούς ελέγχους, να δίνει σε κάποιους το χρόνο να κάνουν ‘‘πάρτι’’,  οι συνειδητοποιημένοι πλέον καταναλωτές θα γνωρίζουν ότι, για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής τους, δεν εξαρτώνται τα πάντα από τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, αλλά και από τι θέλουν και ίδιοι ως καταναλωτές.

Όταν ο στόχος όλων μας, είναι η επίτευξη ενός υψηλού επίπεδου προστασία της υγείας των ανθρώπων αλλά και του περιβάλλοντος, τότε η επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστήμονα Σύμβουλο Διάγνωσης του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου κρίνεται απαραίτητη.

Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή:http://cleaningnews.gr/?p=9165

Περισσότερα Άρθρα 

Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;

Γνωρίζετε που καθαρίζονται και φυλάσσονται τα χαλιά σας ;

Green and Clean Rooms …“Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.

Προκλήσεις με ιδιαίτερη προσοχή στους χώρους διαμονής των διακοπών σας.

Όταν οι κοριοί ……ξανάρχονται !!

Πρωταρχικός στόχος η προστασία του καταναλωτή.

Περισσότερη οικονομία, υγεία και ευημερία, με αλλαγές στους τρόπους καθαρισμού.

About Giannis Vgenis