Εξασφαλισμένες Υπηρεσίες Υγιεινής Χώρων Φιλοξενίας Ζώων.!!

Τα κατοικίδια μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος μας, αλλά, εάν έχουμε αλλεργίες ή πάσχουμε από άσθμα, αυτή η σχέση μπορεί να είναι προβληματική. Ας δούμε πώς μπορούμε να την βελτιώσουμε.

Οι τρίχες από αρκετά κατοικίδια, όπως οι γάτες ​ -ιδικά οι μακρύτριχες -και οι σκύλοι, μπορεί να προκαλέσουν επεισόδιο άσθματος ή αλλεργικές αντιδράσεις. 

Ένα κατοικίδιο συντροφιάς μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Είναι ευτυχισμένο, όταν σε κάνει να ξεχάσεις ότι άσχημο σε απασχολεί κάνοντας σε  χαρούμενο. Αυτός ο φίλος όμως, δημιουργεί λεκέδες από σκόνη ή/και λάσπη, αποβάλει  τρίχες, ενώ μπορεί να διαχέει και οσμές που ίσως να σε εκνευρίζουν. Το να έχεις ένα σκύλο ή μια γάτα στο σπίτι είναι μια μοναδική εμπειρία, αλλά συχνά αποτελεί και πρόκληση, αφού  πρέπει συνεχεία  να αφαιρείς τις τρίχες από τις επιφάνειες του σπιτιού.

Εκτός όμως από αυτό , κάθε ζώο έχει ένα αγαπημένο έπιπλο όπου περνά την ώρα του, όπως σε ένα μαξιλάρι, σε έναν καναπέ, ή μια επιφάνεια του σπιτιού, όπου αφήνει τακτικά τα ίχνη του. Πρόκειται για κοινό πρόβλημα όλων όσων έχουν σκύλο ή γάτα. Είναι φυσιολογικό να υπάρξει ακόμα και  παρασίτωση από ψύλλους, ένα σοβαρότατο πρόβλημα για σας αλλά και τους φίλους σας .

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι σκύλοι και οι γάτες , αν και το τρίχωμα τους διαφέρει πολύ από φυλή σε φυλή, έχουν και χάνουν τρίχες. Καλό είναι λοιπόν να συμβιβάζεστε  με το γεγονός , πριν αποκτήσετε το ζώο και είναι πλέον πολύ αργά.

Ωστόσο , είναι πλέον εφικτό το να μπορείς να έχεις  ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι,  όταν  έκτος από την  άμεση επιλογή των απλών εφαρμογών  που όλοι γνωρίζετε, , έχεις κάνει και την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών.

Healthful Pets: Ένα τμήμα με τις ανταγωνιστικότερες και τεχνολογικά προηγμένες Μεθόδους Εφαρμογών Ποιοτικής Καθαριότητας, συνεχίζει να κερδίζει συνεχώς έδαφος σε ένα ευρύ φάσμα καθαρότητας και υγιεινής, προσαρμοσμένο στα Ελληνικά δεδομένα ώστε να ανταποκρίνεται ακόμα και στις ποιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά, εξασφαλίζοντας βελτιωμένους και υγιεινούς χώρους , χωρίς συμβιβασμούς.

Με την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών εξασφαλίζετε ένα καθαρότερο και υγιέστερο περιβάλλον όταν:

  • Διαθέτουν Υψηλής ποιότητας  παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών, για τους εσωτερικούς  χώρους που φιλοξενούνται ζώα και απαιτούν, την χρησιμοποίηση ενός πλήρους συστήματος  φροντίδας, σχεδιασμένο για να καλύπτει πολλαπλές εφαρμογές, σε Maximum απόδοση, με Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων συγκράτηση σκόνης μαζί τα ερεθιστικά αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων,  χωρίς να καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο, με βάση τη Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες .
  • Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής των παρεχόμενων υπηρεσιών στους εσωτερικούς χώρους  και για  τις Εξειδικευμένες επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές καθαρισμών με εξυγίανση , απαιτούν και την χρησιμοποίηση του κατοχυρωμένου συστήματοςμε την Κατοχυρωμένη Πατέντα Τεχνολογίας ‘’Τριπλού Φραγμού’’  –Ελληνικής επινόησης και κατασκευής–είναι το Πρότυπο για την ανάπτυξη συστημάτων ορθής εξουδετέρωσης – συγκράτησης και εξάλειψης σε πιθανά εναπομείναντα κατάλοιπα. Λειτουργεί ως εξειδικευμένος καθαριστής αέρα αλλά και ως μονάδα δημιουργίας συνθηκών αρνητικής πίεσης, για ένα ασφαλέστερο, καθαρότερο, πιο υγιεινό περιβάλλον για τον κάθε εσωτερικό χώρο.
  • Η απολύμανση των λείων επιφανειών ,-μετά από τις Bio-Εφαρμογές -γίνεται έξτρα και με την χρήση υπέρθερμου ξηρού ατμού, μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, (πίεση 4 bar για 184,13ο C).( Cimex Disinfector)
  • Η ολοκλήρωση της απολύμανσης γίνεται με την Πρωτοποριακή μέθοδο  Bio -Disinfection, με την χρήση νεφελοποιητή – cold fogger και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC), χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες.
  • Όταν υπάρξει κρούσμα παρασίτωσις από  ψύλλους, τσιμπούρια (Κρότωνες), ο εξειδικευμένος  επαγγελματικός εξοπλισμός Bio- Εφαρμογών  είναι απαραίτητος για την προεργασία εξουδετέρωσης των αρθροπόδων υγειονομικής σημασίας,- ακόμα και για  κοριούς, ψείρες του σώματοςψώρα, – αλλά και για την λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας από την αύξηση ‘’δερματικών λοιμώξεων’’ υψηλής μεταδοτικότητας , ιών, βακτηρίων κλπ. Οι εφαρμογές υπηρεσίες απεντόμωσης πρέπει να γίνονται με την παρουσία του υπεύθυνου επιστήμονα  ο οποίος να έχει προβεί σε «Αναγγελία έναρξης άσκησης επαγγέλματος καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών»  σύμφωνα με το νόμο 3919/2011,τηρώντας  πλήρως την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Προσοχή:Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της ‘‘Αποφόρτισης μικροβιακού φορτίου’’ των χώρων με  UVC ακτινοβολία,  του ‘‘Βαθύ Αντιμικροβιακού καθαρισμού’’ και των Εξειδικευμένων Επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών καθαρισμού με εξυγίανση, για την εφαρμοσμένη μικροβιολογική & βακτιριακή απολύμανση , με εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό και Βεβαίωση( Certificate) των εφαρμογών.

Παραμένουμε στην απόλυτη διάθεσή σας στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887 ή στο e-mail: vgenis@otenet.gr

 Με εκτίμηση 
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή:  https://www.cleaningnews.gr/εξασφαλισμένες-υπηρεσίες-υγιεινής/

About Giannis Vgenis