Εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές απολύμανσης εναρμονισμένες στο σήμερα!!

Εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές απολύμανσης εναρμονισμένες στο σήμερα!!

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχει τεράστια επιστημονική αβεβαιότητα.!!!

 ‘‘Η υγειονομική ασφάλεια των πολιτών αποτελεί µια από τις βασικότερες πτυχές της δημόσιας υγείας τους, οπότε θα πρέπει µε διαφανή τρόπο να είναι ενήμεροι, πολύ δε περισσότερο οι κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.’’

Όταν ιός δεν δείχνει μείωση στην επιθετικότητά του.!!!

Προτιμάμε, να αγοράσουμε ρούχα χωρίς να τα δοκιμάσουμε, όταν γνωρίζουμε τα νούμερά μας,

Αγοράζουμε ρούχα κολάν, μπουστάκια,  εσώρουχα, παπούτσια, δοκιμασμένα από άλλους στην εποχή του κορονοϊού;

Θα προσπαθήσω να δώσω λύσεις, άλλα την επιλογή θα την έχει ο καταναλωτής με την προϋπόθεση να τα γνωρίζει όλα από πριν την αγορά.

Η χρήση ατμού

Ο κορωνοϊός , όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα μετά από έρευνες ,σκοτώνεται αν εκτεθεί επί ένα τέταρτο της ώρας σε 92 βαθμούς Κελσίου.

Προσοχή στις ‘’ ατοξικές μεθόδους’’, γιατί στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., δεν υπάρχει σαν όρος.

Οι μέθοδοι με την χρήση ατμού,  πρέπει να βαδίζουν πάντα με τις επιτρεπτές οδηγίες του κατασκευαστή των προς εφαρμογή  αντικειμένων . 

Εφαρμογές σε υφάσματα ενδυμάτων:

α)  Πανάκι με εμποτισμένο  απολυμαντικό 6,7 ph για υφάσματα και με κινήσεις απ έξω προς τα μέσα ενεργούμε στο υφασμάτινο αντικείμενο.

β) Επαγγελματικές  εφαρμοστέες μέθοδοι ατμού συνδυάζουν και τον δυναμισμό της περιστροφικής ανάδευσης (στροβιλισμού) με την δυναμική της ταυτόχρονης αναρρόφησης για να μη σπρώχνονται προς την εσωτερική γέμιση ,όπου υπάρχει (γεμίσματα, αφρώδες  υλικό, μπανέλες, κλπ) .

γ) Προσοχή στην  χρήση στην κάθε μορφή ατμού με ‘’το άγνωστο” του κορωνοϊού COVID-19 και  δημιουργία αναδυόμενου  ” χημικού κοκτέιλ ’’  λόγο υψηλών θερμοκρασιών στην  επιμόλυνση στον χώρο με βάση και  τις  Κατευθυντήριες Οδηγίες  από το ΕΛΙΝΥΑΕ σε εργασιακούς χώρους. Επιπλέον ο τρόπος αλληλεπίδρασης  του αναδυόμενου  ” χημικού κοκτέιλ ’’   με την εισπνοή, δεν μπορεί να αποκλείσει  την πρόκληση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων ,  άλλα και χωρίς φθείρες, ή να καταστροφές  στα επεξεργασμένα αντικείμενα κλπ. (σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.) . Τα μέσα ατομικής υγιεινής είναι υποχρεωτικά.

Trioxygen : Εφαρμογή Αποκατάστασης

Μπορεί να μειώθηκε  το  Ιικό φορτίο  άλλα  ως  ‘’ανάγκη εισαγωγής πρόσθετων μέτρων’’ έχουμε υιοθετήσει  για την κάλυψη των αναγκών  αποκατάστασης  κατ΄ όγκο για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων  από ‘’το άγνωστο του κορωνοϊού COVID-19 ”,   άλλα και από τα ‘’Ρυπογόνα χημικά κοκτέιλ’’ , η πρωτοποριακή μέθοδος της ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’ , μια επί τόπου χημική οξείδωση (ISCO ), χωρίς την χρήση χημικών άλλα και χωρίς υπολειμματικότητα.

«Η Δύναμη της Φύσης στην Υπηρεσία της Υγιεινής»

Οι γραμμές  Hygene Box Clean  χάρη στο μοναδικό σύστημα της ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’  χωρίς τη χρήση χημικών (Bio- Decontamination), αποτελεί επανάσταση στην έννοια της μικροβιολογικής ασφάλειας, αδρανοποιεί επιβλαβής μικροβιακούς παράγοντες, (βακτήρια , μύκητες, μούχλα, ιούς ), εξαλείφονται συγχρόνως οσμές , καπνό, ιδρώτα, από παπούτσια, ρούχα-γιλέκα, , αθλητικά είδη, υποδήματα ,καπέλα, τσάντες, κράνη, άλλα και σε κλινοσκεπάσματα μαξιλάρια, κουβέρτες, στρώματα ,ταπετσαρίες και ένα πλήθος αντικειμένων ( π.χ.: παιχνίδια, κλπ).

Η διαφορετικότητα των εξειδικευμένων εφαρμογών της  BiOzone  και για τις υπηρεσίες των Second Hand (Δεύτερο χέρι)μαζί  με τις παρεχόμενες υπηρεσίες  δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, αλλά και την ευκαιρία ανάληψης καινοτόμων δράσεων παρέχοντας Βεβαίωση ολοκληρωμένης απορρύπανσης απολύμανσης αλλά και αποκατάστασης.

Δεν είναι λοιπόν πλεονασμός –  Όταν ιός δεν δείχνει μείωση στην επιθετικότητά του.!!!- το να εφαρμόζονται ποιο αυστηρά μέτρα στα ολοκληρωμένα προγράμματα καθαρισμού-απολύμανσης στους εσωτερικούς χώρους ,όχι μόνο  από  τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ, αλλά και από τις Κατευθυντήριες Οδηγίες από το ΕΛΙΝΥΑΕ, για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και στους τομείς της καθαριότητας.

Κάθε δεν πρέπει να ξεχνάμε για τα ρούχα-γιλέκα, , αθλητικά είδη, υποδήματα ,καπέλα και έχουν χρησιμοποιηθεί  (δοκιμαστεί) θεωρούνται  μεταχειρισμένα , όπου από το Υπουργείου Υγείας υπάρχει εγκύκλιος, με θέμα «Σχετικά με τις επιχειρήσεις εμπορίας, ενοικίασης και πώλησης μεταχειρισμένων ειδών» ,

longopac bags: Ένα αποδοτικό σύστημα για εξυπνότερη διαχείριση απορριμμάτων.

Κοινοποίησε το: Ενεργή συμβολή μπορεί να έχουν όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, τις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ομοσπονδίες , ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Υ.Γ : Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος.

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή:  https://www.cleaningnews.gr/?p=12159

About Giannis Vgenis