Χτίζοντας το πράσινο & καθαρό περιβάλλον φιλοξενίας στη Σύρο.

‘’Εκφράζουμε τη δύναμη προώθησης ,για την κατανόηση της έννοιας του βίου από τους ανθρώπους,  σε ένα κόσμο που έχει το δικαίωμα και την ανάγκη σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.’’   

logo eco-spitak15iH εταιρεία Ευγενικός Group ξεκίνησε δυναμικά στον κλάδο του καθαρισμού το 1972, ιδρύοντας ένα από τα πιο σύγχρονα καθαριστήρια της Αθήνας.

Tο 2007 στο πλαίσιο προσπάθειας για επέκταση της εταιρείας, προχωρήσαμε στην ίδρυση νέας μονάδας στη Σύρο, με εξειδικευμένα τμήματα στον χώρο του καθαρισμού, έχοντας σαν κύριο σκοπό την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών, διατηρώντας υψηλά standards ποιότητας και αξιοπιστίας. Το ύψος του πελατολογίου μας, για τις επαναλήψεις των προσφερόμενων υπηρεσιών , μας καθιστά μια από τις μεγαλύτερες και υπερσύγχρονες μονάδες της Ευρωπαϊκού επίπεδου στο χώρο μας.

Με κίνητρο τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη, επενδύουμε σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, έτσι ώστε από το 2015 να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στη Σύρο και στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού και εστίασης.

Μια αξιόλογη καινοτομία για την Περιβαλλοντική Πολιτική της φιλοξενίας στη Σύρο.

Ανατρέποντας τα δεδομένα η Ευγενικός Group συμβάλλει, στο να παρουσιάζει η Σύρος, ότι το καλύτερο και μέσα από την Περιβαλλοντική Πολιτική στην φιλοξενία της.

Στοχεύοντας την αναβάθμιση των Καθαρών Δωματίων με φιλικό περιβάλλον” στους χώρους φιλοξενίας , με την ταυτόχρονη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και σεβασμού στις ανάγκες του φιλοξενούμενου , έχουμε εξασφαλίσει και την προβολή τους , στα Green and Clean Rooms.

Οι Βεβαιωμένες υπηρεσίες μας, των Επαγγελματικών Bio-εφαρμογών καθαρισμού σε στρώματα, (Bio-Mattress Care) συμπεριλαμβάνουν εξειδικευμένες μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας, όπως την εφαρμογή UVC ακτινοβολίας, για μύωση μικροβιακού φορτίου χωρίς την χρήση χημικών, τα επαγγελματικά συστήματα για απορρύπανση και αναζωογόνηση , αλλά και την εφαρμογή πιστοποιημένου συστήματος εξυγίανσης, (HealthWay EMF™-Powerful High Ozone air purification), για την αναβάθμιση του δωματίου στα υψηλά Standards.

Στρωμα1-402x298Στις δε Bio-Mattress Cleaning εφαρμογές με το “Ανέγγιχτο πλύσιμο”, όπου αφαιρούνται επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλα», η δε εφαρμογή των εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ απολυμαντικών, χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εξασφαλίζουν  την μικροβιολογική & βακτηριακή απολύμανση, με εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση.

Η Ανάπτυξη αυτών υπηρεσιών συμβάλουν στην αντιμετώπιση των αναγκών αλλά και στην υιοθέτηση υπεύθυνων πολιτικών φιλικών προς το περιβάλλον, ευαισθητοποιώντας έτσι τους φιλοξενούμενους, καλύπτοντας παράλληλα δε, ως πιστοποιημένοι εφαρμοστές και τις  «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές (4.1 και  4.27 ) για την Αναβάθμιση   ‘‘…κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων’’ ( ΦΕΚ 10 2015 Αριθμ. 216) .

Think decontamination …. ‘‘ κάτι το διαφορετικό’’, στις υπηρεσίες επαγγελματικού Ιματισμού.

Παρέχουμε Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Βιομηχανικής πλύσης και καθαρισμού για χώρους μαζικής εστίασης, όπως Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Catering, Εστιατόρια, Ταβέρνες, Πλοία, Γυμναστήρια, Κομμωτήρια – Κέντρα Περιποίησης κ.α. σε όλα τα είδη ιματισμού, από τα σύγχρονα και τελευταίας γενιάς βιομηχανικά πλυντήρια μας.

Ο καθαρισμός παντός είδους υφάσματος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς! Τα υψηλής ποιότητας απορρυπαντικά, εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του κάθε υφάσματος σε βάθος χρόνου καθώς και σε απεριόριστες πλύσεις χωρίς την παραμικρή μείωση της ποιότητας του υφάσματος.

Με στόχο την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, η διαδικασία πλύσης είναι κάτι παραπάνω από την απλή αφαίρεση της βρωμιάς. Με την διαφοροποίηση της πλύσης, ανάλογα με την ποιότητα και το είδος του ιματισμού, σε συνδυασμό με την απολύμανση, επιτυγχάνουμε την καλύτερη ποιότητα, για απαιτήσεις υγιεινής με προστιθέμενη αξία.

Χαρακτηριστικά των Υπηρεσιών Ιματισμού είναι:

  • Καθημερινή Παραλαβή-Παράδοση από και προς την έδρα σας.
  • Ενοικίαση Ιματισμού.
  • Εγγύηση Ιματισμού σε Απεριόριστες Πλύσεις.

……………..διαχρονική αξία στον τρόπο να ζεις!

Στην Ευγενικός Group η παραλαβή για τον καθαρισμό , την ολοκληρωμένη φροντίδα και την ασφαλή φύλαξη , των αγαπημένων σας χαλιών, για περισσότερα από 40 χρόνια, γίνεται όλο το χρόνιο.

Παρ’ όλες τις καταστάσεις, με αισιοδοξία, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, η Ευγενικός Group επενδύει  διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό, προωθώντας  δραστηριότητες με εναλλακτικές διαχειριστικές λύσεις και μεθόδους που συμβάλουν στην οικονομία από ενεργειακές σπατάλες αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εξασφαλισμένη υψηλή ποιότητα  των υπηρεσιών μας με ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από την εγγυημένη καθαριότητα και υγιεινή , αλλά και η σιγουριά της αξιοπιστίας για την  ικανοποίηση σας και μετά την υλοποίηση των εφαρμογών μας, έχουν τον πρώτο λόγο για να τους προσφέρουμε ‘‘ κάτι το διαφορετικό’’, στοχεύοντας σ το  κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή συνεργασία , σε μία αμφίδρομη επαγγελματική μακροχρόνια σχέση.

Είμαστε πάντα  στην  διάθεσή σας ώστε να σας διευκρινίσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

           Με εκτίμηση

Για την Єvgenikos Group.

Παντελεήμων Ευγενικός

Πιστοποιημένος Καθαριστής  Ταπήτων Ταπετσαριών

Єvgenikos Group

Άνοιξης 12, Κορωπί
Τηλ.: 2106021011, 2109922949,2108991051,2104928242,

e-mail: info@evgenikos.gr
ΣΥΡΟΣ Τηλ.: 2281080146- 6978231188,

e-mail: syros@evgenikos.gr
ΜΥΤΙΛΗΝΗ Τηλ.: 2253022999- 6981469623

http://www.tapitokatharistiria.gr

Πηγή:  https://www.cleaningnews.gr/χτίζοντας-το-πρά…-καθαρό-περιβάλλ/ ‎

About Giannis Vgenis