Μούχλα στο στρώμα!!!!

Στρωμα.2jpg             Μούχλα στο στρώμα!!!!

Οι περισσότεροι καταναλωτές συνειδητοποιούν ότι η μούχλα στο στρώμα τα τελευταία χρονιά είναι πιο συχνή. Οι συχνότερες διαταραχές υγείας που προκαλούνται, εξαιτίας της μούχλας στους εσωτερικούς χώρους, είναι κυρίως οι αλλεργίες και αναπνευστικές παθήσεις

Σε προηγούμενα άρθρα αναφέρουμε για την μούχλα η οποία δημιουργεί ένα οικολογικό αντιστάθμισμα απέναντι στα βιοκτόνα αφού προσελκύει τα ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ στα σπίτια μας.

Είναι πολλά ερωτήματα που μας έρχονται από καταναλωτές που βλέπουν μούχλα στα στρώματά τους, είτε είναι από ελαστική βισκόζη (memory foam), είτε από λάτεξ και τον αφρό πολυουρεθάνης, είτε έχουν ‘’υποαλλεργική επένδυση’’ κατά της μούχλας και των βακτηρίων ,αλλά έχουν κάνει κάποια επεξεργασία

Αν και στις οδηγίες των στρωμάτων θα διαβάσετε ότι το στρώμα απαγορεύεται να βραχεί ή να πλυθεί, αλλά και να αποφεύγετε τον καθαρισμό με τη χρήση ατμού, διότι θα δημιουργηθεί στο εσωτερικό του στρώματος υγρασία και μούχλα!images

Δυστυχώς έχουν βάλει χλωρίνη, μαγειρική σόδα, η σόδα με οδοντόπαστα ,ακόμα και ζάχαρη , επιδεινώνοντας την κατάσταση ,αν και σε άρθρα για – λεκιασμένο στρώμα- έχουμε αναφερθεί .

Εάν υπάρχει μούχλα που υπάρχει στο στρώμα , υπάρχει μια πιθανότητα ότι η μούχλα να είναι σε ολόκληρο το δωμάτιο και θα πρέπει να αφαιρεθεί.

Η διαφορετικότητα μέσα από την Αναβάθμιση των Εξασφαλισμένων Ποιοτικών Bio-εφαρμογών Διαχείρισης στους Εσωτερικούς Χώρους, προσδίδει την μοναδικότητα του κύρους, για μια Υγιέστερη Διαβίωση !!!

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής ως διαδικασία, παρέχει τη διευκόλυνση αύξησης του ελέγχου, πάνω στους παράγοντες που επιδρούν στο περιβάλλον των εσωτερικών χώρων, με στόχο την βελτιωμένη προστασία της κοινωνικής ευεξίας και υγείας των ανθρώπων.

Οι καταναλωτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι στο διαδίκτυο άλλα και σε έντυπα, πολλοί αναφέρουν ότι κάνουν ‘’βιολογικούς ή βιοκαθαρισμούς καθαρισμούς με Απολύμανση.

Οι Bio-εφαρμογές Καθαρισμού Στρωμάτων,  για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”, μπορούν να προσαρμοστούν και να εφαρμοστούν με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά .

Βγάζεται μια φωτογραφεία και την στέλνεται στο email info@hygienichome.gr και ώσπου να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2104829839, 6932245887, το αφήνεται να το βλέπει ο ήλιος αν ο χώρος και καιρός, το επιτρέπουν.

Πηγή: https://www.cleaningnews.gr/?p=9593

 

About Giannis Vgenis