Στρώμα:Λερώθηκε -λεκιάστηκε μην το πετάτε ….κάντε το σαν καινούργιο.

Στρώμα : Λερώθηκε -λεκιάστηκε μην το πετάτε, ….κάντε το σαν καινούργιο. 

Η καταναλωτική συμπεριφορά  του ‘‘άμα λερωθεί το πετάς και παίρνεις άλλο ”, δεν υπάρχει πια. Αποδείχθηκε καταστροφική και ανεύθυνη όχι μόνο γιατί η οικονομική κατάσταση δεν μας το επιτρέπει πια, αλλά και γιατί το περιβάλλον δεν αντέχει πιο πολλά σκουπίδια.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Όσο η ζωή δυσκολεύει ,τόσο το ενδιαφέρον για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο σπίτι θα αυξάνει. Η επιστροφή στις φιλοσοφίες περί εσωτερικής αρμονίας και ηρεμίας ξαναμπαίνουν στην ζωή μας, με χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που συνδέονται με την ανθρώπινη αυτή ανάγκη. 

Είναι κρίμα, πράγματα που αξίζουν την φροντίδα μας να πηγαίνουν χαμένα, ενώ με ένα μικρό κόστος, αναγνωρίζοντας την αξία τους για την αντοχή στο χρόνο, μπορούμε να τα κάνουμε ξανά ποιο χρήσιμα. Η ανάγκη για περισσότερη μείωση εξόδων αλλά και η εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη.

Γι αυτό, … λερώθηκε-λεκιάστηκε μην το πετάτε?

          ….το κάνουμε σαν καινούργιο. 

Στρωμα2Είμαστε εδώ για εσάς, με όλα τα τμήματα του Ecofriendly Green House Services για να συμβάλουμε, ώστε και τα στρώματα σας να έχουν την φροντίδα και υγιεινή που τους αξίζει.

Ξεκινώντας από την εναρμονισμένη ενημέρωση για τις Επαγγελματικές Βio-Εφαρμογές στον καθαρισμό, στοχεύοντας πάντα στην επίτευξη της υψηλότερης πιθανής ικανοποίησης, σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού, σφραγίζοντας έτσι την σχέση μιας απόλυτης εμπιστοσύνης με το υψηλότερο ποσοστό επανάληψης.

Άμεση εξυπηρέτηση με τα Ποιοτικά και Οικονομικά Πρόγραμμα:

 1) Bio-Mattress Care: Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων με απορρύπανση, αναζωογόνηση και εξυγίανση για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από ” ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες ”, βακτηρίδια, μύκητες, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

2) Bio-Mattress Cleaning: Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού εφαρμόζουμε την ενδεικνυόμενη και ασφαλή ξηρή μέθοδο πλυσίματος με  “ανέγγιχτο πλύσιμο”, ώστε να αφαιρεθούν επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και “μούχλα”, προσφέροντας σας μία φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Οι λεκέδες … ‘‘εξαφανίζονται’’ : Αναμφίβολα θα έχετε το τελειότερο αποτέλεσμα, όχι μόνο γιατί πρωταρχική σημασία για μας είναι ο σεβασμός στην απόλυτη υγιεινή και προστασία της περιουσία σας, αλλά και διότι τηρώντας το σύστημα Απόλυτης Πιστότητας, με τον καθημερινό εσωτερικό έλεγχο ποιότητας που έχει δημιουργήσει για τις Βεβαιωμένες Εφαρμογές, μειώνει κατά πολύ ή ακόμα και εκμηδενίζει κάθε πιθανότητα λάθους!

Η αξιόπιστη εφαρμογή με Πρωτοποριακή μέθοδο Sanosil Disinfection, προσφέρει εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικρόβιων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση.

Η έρευνα μας μέσα από την ενημέρωση και την εφαρμογή των Bio-καθαρισμών μας έδειξε πως,  ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών  αλλά από επαγγελματίες από χώρους  ξενοδοχείων, καμπίνες πλοίων, φιλοξενίας ηλικιωμένων (Hospitality),  θα προτιμούσαν για οικονομία να εφαρμόσουν μια ασφαλή μέθοδο πλυσίματος αντί της αγοράς κάποιου φτηνού στρώματος.

Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια με Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών

2015 T“Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Είμαστε στη διάθεσή σας και περιμένουμε με χαρά να σας εξυπηρετήσουμε. Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: http://naturalcleaning.gr/

Περιβάλλον Υπνοδωματίου…

Επικίνδυνη αλλά και πολυδάπανη η επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων.

Η συνεχόμενη εξάπλωση της ψώρας, μια άκρως μεταδοτικής νόσου.

Η Διαφορετικότητα των Φιλοπεριβαλλοντολογικών Πρακτικών και Μεθόδων στους Εσωτερικούς Χώρους.

Η Μούχλα προσελκύει τα ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ στα σπίτια μας.

Μήπως γίνεται ‘‘ανεξέλεγκτη χρήση’’ βιοκτόνων στα σπίτια μας;

Ο 10λογος φροντίδας για οικονομία και ζεστασιά στο σπίτι.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 η καθαριότητα αποκτά καινούργια έννοια.

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση